Известување од 74-та седница на Државната изборна комисија

На 74-та седница на Државната изборна комисија, одржана на 7 јули 2020 година, се одобрија барањата за акредитација поднесени од Австриската амбасада Скопје, Ал Џезира Англиски, Амбасадата на Унгарија во … Продолжи со читање Известување од 74-та седница на Државната изборна комисија