Едукација – Локални избори 2020

Аудио прирачник за гласање на слепи лица и лица со оштетен вид , со заштитни мерки од Kовид-19

Протокол за гласање на денот на изборите – 13 декември 2020

Протокол за гласање во самоизолација

Права на лицата со попреченост

Безбедносни мерки предвидени во здравствениот протокол за спроведување на Предвремените парламентарни избори

Посебни избирачки одбори – Протокол за гласање на лицата кои се во домашен карантин поради позитивен тест на Ковид -19 и лицата на кои им е одредена мерка самоизолација

Skip to content