Политика за интегритет на ДИК

 
Овластени лица за имплементирање на системот на интегритет во Државната изборна комисија:

  • Тања Милошевска – тел. 02 3244 744 и 076 237 573Mail: Тanja.М[email protected]
  • Ангела Аврамоска – тел. 076 381 701
    Mail: [email protected]

Skip to content