КОНТАКТ

Адреса: ул. Св. Кирил и Методиј бр. 54
Телефон: +389 02 3 244 744
Факс: +389 02 3 244 745
Е-маил: [email protected]
www: https://sec.mk

Copyright © 2021 | State Election Commission

Веб страницата е дел од проектот „Поддршка на изборни реформи“на Швајцарската амбасада/Швајцарската агенција за развој и соработка (СДЦ), имплементиран од ИФЕС и НМСМ. Искажаните ставови, мислења и содржини не ги отсликуваат ставовите и мислењата на донаторот, проектот или имплементаторите.