Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Организациите и лицата од член 161 од Изборниот законик доставуваат барање за набљудување до ДИК

06/08/2021 - 00:00 | 06/10/2021 - 23:59

Детали

Почеток:
06/08/2021 - 00:00
Крај:
06/10/2021 - 23:59
Category:

Детали

Почеток:
06/08/2021 - 00:00
Крај:
06/10/2021 - 23:59
Category:
Skip to content