Po ngarkohet Veprimtari

« All Events

  • This veprimtari has passed.

Oraganizatat dhe personat nga neni 161 i Kodit Zgjedhor dorëzojë kërkesë për monitorim në KSHZ

06/08/2021 - 00:00 | 06/10/2021 - 23:59

Detaje

Fillim:
06/08/2021 - 00:00
Fundi:
06/10/2021 - 23:59
Category:

Detaje

Fillim:
06/08/2021 - 00:00
Fundi:
06/10/2021 - 23:59
Category:
Skip to content