KONTAKTONI

Adresë: Rr. Shën Qirili dhe Metodi nr 54
Telefon: +389 02 3 244 744
Faks: +389 02 3 244 745
Email: [email protected]
www: https://sec.mk

FAQET E VJETRA TË UEBIT

Copyright © 2021 | State Election Commission

Veb faqja është pjesë e projektit “Mbështetje për reformat zgjedhore” të Ambasadës të Zvicrës/Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) të realizuar nga IFES dhe KRNM. Pikëpamjet, mendimet dhe përmbajtja e shprehur nuk pasqyrojnë domosdoshmërisht ato to donatorit, projektit apo realizuesve.