RISI

Лого ДИК новости
,

Njoftimi për media

Sot, Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve mbajti seancën e 109-të, në të cilën Komisioni e shqyrtoi Njoftimin e dorëzuar nga Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, me të cilën na informon se Kuvendi në seancën…
Лого ДИК новости
,

Konkluzion për përfundimin e zgjedhjeve për deputetë në kuvendin e RMV-së, 8 .5.2024

Konkluzion për përfundimin e zgjedhjeve për deputetë në kuvendin e RMV-së, 8 .5.2024 KOMISIONI SHTETËROR I ZGJEDHJEVE
Лого ДИК новости
, ,

Njoftim nga seanca e njëqind e gjashtë e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve, e mbajtur më 21 dhe 27 maj të vitit 2024

Në seancë, KSHZ-ja miratoi Konkluzion për shpalljen e rezultateve përfundimtare dhe shpërndarjen e mandateve për zgjedhjen e deputetëve në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut për Njësinë zgjedhore nr. 5 nga Zgjedhjet…
Лого ДИК новости
, ,

Njoftim nga seanca e njëqind e pestë e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve, e mbajtur më 18 maj 2024

Në seancë, KSHZ-ja miratoi Konkluzionin për shpalljen e rezultateve përfundimtare dhe shpërndarjen e mandateve sipas njësive zgjedhore për zgjedhjen e deputetëve në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut nga zgjedhjet…
,

Takim i Komisionit shtetëror të zgjedhjeve me ambasadoren dhe pjesëtarë të misionit vëzhgues të OSBE-ODIHR në RMV lidhur me zgjedhjet

Sot, anëtarët e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve kishin takim me ambasadoren e misionit vëzhgues të OSBE-ODIHR, znj. Xhilian Strik, zëvendësin e shefit të misionit, Marcel Nagi dhe një analist të ekipit vëzhgues. Në takim,…
,

KSHZ miratoi kundërshtime për shtatë vendvotime

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve i miratoi këto kundërshtime: Zhelinë,   VV 2101  i parashtruar nga koalicioni “Vlen” Ohër,  VV 1272   i parashtruar nga koalicioni “Maqedonia jote” Krushevë, …
,

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve ia dorëzoi certifikatën për zgjedhjen e Presidentit të Shtetit znj. Gordana Siljanovska Davkova

Sot, Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve i ndau Certifikatën për Presidente të zgjedhur të Republikës së Maqedonisë së Veriut, znj. Gordana Siljanovska Davkova, e cila sipas rezultateve të zgjedhjeve për President të Republikës së…
,

Delegacione të vëzhguesve nga organet e huaja zgjedhore në vizitë në Komisionin Shtetëror të Zgjedhjeve

Shkup – 8 maj 2024 – Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve priti përfaqësues të rangut të lartë nga organe të ndryshme ndërkombëtare për menaxhimin e zgjedhjeve, të cilët morën akreditime për vëzhgimin e zgjedhjeve në shtetin…
,

Kryetari i KSHZ-së, prof. d-r Aleksandar Dashtevski për MIA: Intensivisht po përgatitemi për zgjedhje të dyfishta më 8 maj, qytetarët do të mund të vijnë vetëm një herë për të votuar

Kryetari i Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve, prof. d-r Aleksandar Dashtevski në intervistë për MIA thotë që në mënyrë intensive po punohet për përgatitjet për rrethin e dytë të zgjedhjeve presidenciale dhe zgjedhjet parlamentare…
Лого ДИК новости
, ,

Njoftim nga seanca e nëntëdhjetë e nëntë e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve e mbajtur më 29 prill 2024

Në seancë, KSHZ-ja miratoi vendim në afatin e përcaktuar me ligj lidhur me Kundërshtimin për mbrojtjen e së drejtës zgjedhore të parashtruesit të listës RP1 09-5 nga 26.4.2024, për VV 1112/1, Komuna e Likovës dhe pas këqyrjes…
Лого ДИК новости
, ,

Njoftim nga vazhdimi i seancës së nëntëdhjetë e tetë të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve, e mbajtur më 25 prill 2024

Në seancën e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve, bazuar në procesverbalet origjinale për përmbledhjen dhe vërtetimin e rezultateve të dërguara nga këshillat zgjedhorë dhe komisionet komunale zgjedhore, KSHZ konstatoi që nga numri…
Лого ДИК новости
, ,

Njoftim nga seanca e nëntëdhjetë e tetë e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve, e mbajtur më 23 prill 2024

Në seancë, KSHZ-ja lëshoi akreditime për vëzhgim sipas kërkesave për akreditim të vëzhguesve për Zgjedhjet për President të Republikës së Maqedonisë së Veriut 2024 dhe për Zgjedhjet për deputetë në Kuvendin e Republikës…
Skip to content