Дитмире Шеху

Ditmire Shehu

Nënkryetare e KSHZ-së

Datëlindja: 07.02.1980

Statusi martesor: E martuar, prind i dy fëmijëve

Kombësia: Shqiptare

E-mail: [email protected]

Arsimimi

Jurist i diplomuar

Fakulteti Juridik – Shkup, të kryer shkallën VII/1

Përvojë pune

2006

Bashkëpuntore e re për furnizime publike, Komuna e Gostivarit

2008 – 2014

Këshilltare për furnizime publike,Komuna e Gostivarit

2014 – 2015

Udhëheqese e sekcionit për furnizime publike, Komuna e Gostivarit

2015 – 2017

Sekretare e Komunës së Gostivarit

25 korrik 2018

Nënkryetare e KSHZ-së

Njohja e gjuhës

Gjuhë amtare

Gjuha shqipe

Gjuhë të tjera

Gjuha maqedonase dhe gjuha angleze

Skip to content