Abdush Demiri

Anëtar

Datëlindja: 26.02.1981

Statusi martesor: I martuar, baba i tre fëmijëve

Kombësia: Shqiptar

E-mail: [email protected]

Arsimi

1999 – 2004

Fakulteti I Ekonomisë, Financa

Universiteti Shtetëror i Tetovës, Tetovë

2021

Magjistër i Financave

Universiteti i Evropës Juglindore, Tetovë

Përvojë pune

1 Shtator 2005 – 31 Janar 2008

Përgjegjës i kontabilitetit në Kompaninë MOTO-PETROL Tearcë

11 Shkurt 2008 – 04 Nëntor 2009

Përgjegjës i kontabilitetit në Kompaninë NETAM CERAMICS Tetovë

03 Nëntor 2012 – 29 Shkurt 2016

Përgjegjës i kontabilitetit në Kompaninë e Kontabilitetit REKONT-PLUS Tetovë

02 Mars 2016 – 30 Prill 2018

Drejtor i Kontabilitetit dhe financave të partisë Lëvizja BESA

03 Prill 2018 – 22 Tetor 2020

Drejtor i Qendrës Analitike Hulumtuese BESA

23 Tetor 2020 – 09 Dhjetor 2021

Drejtor i Agjencisë së Punësimit të Republikës së Maqedonisë së Veriut

17 Nëntor 2022 – 01 Nëntor 2023

Sekretar gjeneral në Lëvizjen BESA

7 Dhjetor 2023 –27 Shkurt 2024

Menaxher në kompaninë TRE FRESH DOOEL Tetovë

28 Shkurt 2024

Antarë i Komisionit Shtetëror Zgjedhor Shkup

Nјohja e gjuhëve

Gjuhë amtare

Shqip

Gjuhë të tjera

Maqedonisht, Anglisht

Skip to content