КОНТАКТ

Адреса: ул. Св. Кирил и Методиј бр. 54
Телефон: +389 02 3 244 744

Е-маил: [email protected]
www: https://sec.mk

Copyright © 2023 | State Election Commission

Оваа веб страница / платформа е изработена во рамките на проектот „Поддршка на изборни реформи” на Владата на Швајцарија, имплементиран од Меѓународната фондација за изборни системи (ИФЕС). Искажаните ставови, мислења и содржини во оваа веб страница / платформа не мора да ги отсликуваат ставовите на донаторот, проектот или имплементаторот.