KONTAKTONI

Adresë: Rr. Shën Qirili dhe Metodi nr 54
Telefon: +389 02 3 244 744

Email: [email protected]
www: https://sec.mk

FAQET E VJETRA TË UEBIT

Copyright © 2021 | State Election Commission

Veb faqja është pjesë e projektit “Mbështetje për reformat zgjedhore” të Agjencisë zvicerane për zhvillim dhe bashkëpunim (SDC), realizuar nga IFES. Qëndrimet dhe përmbajtja e shprehur në këtë produkt, nuk i pasqyrojnë domosdoshmërisht qëndrimet e donatorit, projektit apo realizuesve.