Po ngarkohet Veprimtari

« All Events

  • This veprimtari has passed.

KSHZ-ja e publikon në faqen e saj zyrtare çmimin e arritur mesatar dhe çmimin më të ulët për reklamim të paguar politik në 5-ciklet e fundit zgjedhore

06/08/2021 - 00:00 | 23:59

Detaje

Data:
06/08/2021
Kohë:
00:00 | 23:59
Category:

Detaje

Data:
06/08/2021
Kohë:
00:00 | 23:59
Category:
Skip to content