Po ngarkohet Veprimtari

« All Events

  • This veprimtari has passed.

Media e shtypur dhe media elektronike (portalet e internetit), raportin për shërbimet e realizuara në shtojcë të faturës e cila duhet të përmbajë kopje të publikimeve në median e shtypur dhe median elektronike (portali i internetit) janë të detyruar t’ia dorëzojnë atë pjesëmarrësit në fushata zgjedhore, dhe më pas dokumentacioni i plotë në KSHZ – rrethi i i parë

20/10/2021 - 00:00 | 23:59

Detaje

Data:
20/10/2021
Kohë:
00:00 | 23:59
Category:

Detaje

Data:
20/10/2021
Kohë:
00:00 | 23:59
Category:
Skip to content