Po ngarkohet Veprimtari

« All Events

  • This veprimtari has passed.

Radiodifuzerët janë të obliguar t’i dorëzojnë raportin e konfirmuar Pjesëmarrësit në fushatën zgjedhore, dhe pastaj dokumentacionin e plotë KSHZ -së – rrethi i dytë

13/11/2021 - 00:00 | 23:59

Detaje

Data:
13/11/2021
Kohë:
00:00 | 23:59
Category:

Detaje

Data:
13/11/2021
Kohë:
00:00 | 23:59
Category:
Skip to content