Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Избирачите кои на денот на гласањето се наоѓаат на издржување мерка куќен притвор гласаат во местото каде ја издржува мерката куќен притвор

16/10/2021 - 00:00 | 23:59

Детали

Датум:
16/10/2021
Time:
00:00 | 23:59
Category:

Детали

Датум:
16/10/2021
Time:
00:00 | 23:59
Category:
Skip to content