Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ОИК ќе ги истакне на видно место објавените описи на избирачките места кои се определени за гласање со назначување од кое подрачје избирачите ќе гласаат на одделно избирачко место

01/10/2021 - 00:00 | 23:59

Детали

Датум:
01/10/2021
Time:
00:00 | 23:59
Category:

Детали

Датум:
01/10/2021
Time:
00:00 | 23:59
Category:
Skip to content