Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Радиодифузерите, се должни да го достават потврдениот извештај до Учесникот во изборната кампања, а потоа целосната документација до ДИК – прв круг

30/10/2021 - 00:00 | 23:59

Детали

Датум:
30/10/2021
Time:
00:00 | 23:59
Category:

Детали

Датум:
30/10/2021
Time:
00:00 | 23:59
Category:
Skip to content