KONTAKTONI

Adresë: Rr. Shën Qirili dhe Metodi nr 54
Telefon: +389 02 3 244 744

Email: [email protected]
www: https://sec.mk

FAQET E VJETRA TË UEBIT

Copyright © 2021 | State Election Commission

Kjo web faqe/platformë është pregaditur në suaza të projektit “Mbështetje për reformat zgjedhore” të qeverisë së Zvicrës, zbatuar nga Fondacioni ndërkombëtar për sistemet zgjedhore (IFES). Qëndrimet dhe përmbajtja e shprehur në këtë web faqe/platformë, nuk i pasqyrojnë domosdoshmërisht qëndrimet e donatorit, projektit apo realizuesit.