Po ngarkohet Veprimtari

« All Events

  • This veprimtari has passed.

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale i dorëzon Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve të dhëna për personat që janë regjistruar për të votuar në institucione për kujdes jashtëfamiljar

16/09/2021 - 00:00 | 23:59

Detaje

Data:
16/09/2021
Kohë:
00:00 | 23:59
Category:

Detaje

Data:
16/09/2021
Kohë:
00:00 | 23:59
Category:
Skip to content