Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Министерството за труд и социјална до Државната изборна комисија доставуваат податоци за лицата кои се пријавиле за гласање во установи за вонсемејно згрижување

16/09/2021 - 00:00 | 23:59

Детали

Датум:
16/09/2021
Time:
00:00 | 23:59
Category:

Детали

Датум:
16/09/2021
Time:
00:00 | 23:59
Category:
Skip to content