Po ngarkohet Veprimtari

« All Events

Ministria e Punëve të Brendshme paraqet një listë të qytetarëve që kanë dorëzuar kërkesë për lëshimin e letërnjoftimit të ri ose dokumet udhëtimi dhe i kanë marrë nga dita e shpalljes së zgjedhjeve deri në ditën e përfundimit të kontrollit publik dhe një listë të personave që do të mbushin 18 vjet ditën e zgjedhjeve

10/09/2021 - 00:00 | 23:59

Detaje

Data:
10/09/2021
Kohë:
00:00 | 23:59
Category:

Detaje

Data:
10/09/2021
Kohë:
00:00 | 23:59
Category:
Skip to content