Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Министерството за внатрешни работи доставува листа на државјани кои поднеле барање за издавање нова лична карта или патна исправа и истите ги подигнале од денот на распишување на изборите до денот на завршување на јавниот увид и листа на лица кои ќе наполнат 18 години до денот на изборите

10/09/2021 - 00:00 | 23:59

Детали

Датум:
10/09/2021
Time:
00:00 | 23:59
Category:

Детали

Датум:
10/09/2021
Time:
00:00 | 23:59
Category:
Skip to content