Po ngarkohet Veprimtari

« All Events

  • This veprimtari has passed.

Komunat, Qyteti i Shkupit dhe personat juridikë që ekonomizojnë me tabelat reklamuese dhe bilbordet janë të obliguara që publikisht të shpallin vendndodhjet dhe çmimet e qirasë së tabelave reklamuese dhe bilbordeve.

11/08/2021 - 00:00 | 23:59

Detaje

Data:
11/08/2021
Kohë:
00:00 | 23:59
Category:

Detaje

Data:
11/08/2021
Kohë:
00:00 | 23:59
Category:
Skip to content