Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Општините, градот Скопје и правните лица кои стопанисуваат со рекламните паноа и билборди се должни јавно да ги објават локациите и цените за закуп на рекламните паноа и билборди

11/08/2021 - 00:00 | 23:59

Детали

Датум:
11/08/2021
Time:
00:00 | 23:59
Category:

Детали

Датум:
11/08/2021
Time:
00:00 | 23:59
Category:
Skip to content