Po ngarkohet Veprimtari

« All Events

  • This veprimtari has passed.

Radidifuzerët, media e shtypur dhe media elektronike (portalet e internetit) janë të detyruar të paraqesin një raport për hapësirën reklamuese të shfrytëzuar nga secili prej pjesëmarrësve në fushatën zgjedhore dhe mjetet që paguhen ose kërkohen në atë bazë – rrethi i parë

30/10/2021 - 00:00 | 23:59

Detaje

Data:
30/10/2021
Kohë:
00:00 | 23:59
Category:

Detaje

Data:
30/10/2021
Kohë:
00:00 | 23:59
Category:
Skip to content