Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Радиодифузерите, печатените медиуми и електронските медиуми (интернет портали) се должни да поднесат извештај за рекламниот простор искористен од секој од учесниците во изборната кампања и средствата кои се платени или се побаруваат по таа основа – прв круг

30/10/2021 - 00:00 | 23:59

Детали

Датум:
30/10/2021
Time:
00:00 | 23:59
Category:

Детали

Датум:
30/10/2021
Time:
00:00 | 23:59
Category:
Skip to content