Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Барање до Министерство за надворешни работи за доставување на податоци за дипломатите, вработени во ДКП/КК на РСМ во Странство

февруари 23

ИЗБОРИ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, 2024 година

Детали

Датум:
февруари 23
Category:

Детали

Датум:
февруари 23
Category:
Skip to content