Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Започнува јавен увид во Избирачкиот список, јавен увид во ДКП, завршува на 18 март, до 24:00 часот, понеделник^

февруари 28 - 00:00 | март 18 - 23:59

ИЗБОРИ ЗА ПРАТЕНИЦИ ВО СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, 2024 година

Детали

Почеток:
февруари 28 - 00:00
Крај:
март 18 - 23:59
Category:

Детали

Почеток:
февруари 28 - 00:00
Крај:
март 18 - 23:59
Category:
Skip to content