Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Собирање потписи за подносител на листа, рокот завршува на 8 март до 24:00 часот, петок**

февруари 23 - 00:00 | март 8 - 23:59

ИЗБОРИ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, 2024 година

Детали

Почеток:
февруари 23 - 00:00
Крај:
март 8 - 23:59
Category:

Детали

Почеток:
февруари 23 - 00:00
Крај:
март 8 - 23:59
Category:
Skip to content