Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Барање за запишување, дополнување или бришење на податоците во изводите на Избирачкиот список

март 26

ИЗБОРИ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, 2024 година

Детали

Датум:
март 26
Category:

Детали

Датум:
март 26
Category:
Skip to content