Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Известување на овластените претставници за одржување на ждрепката за утврдување на единствена листа на кандидати

март 27

ИЗБОРИ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, 2024 година

Детали

Датум:
март 27
Category:

Детали

Датум:
март 27
Category:
Skip to content