Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Достава на листа на државјани кои поднеле барање за издавање нова лична карта или патна исправа

март 19

ИЗБОРИ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, 2024 година

Детали

Датум:
март 19
Category:

Детали

Датум:
март 19
Category:
Skip to content