Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Гласање на членови на ИО во ДКП

април 20 - 07:00 | 19:00

*рок од 72 часа пред денот на изборитеПредавање на изборен материјал

ИЗБОРИ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, 2024 година

Детали

Датум:
април 20
Time:
07:00 | 19:00
Category:

Детали

Датум:
април 20
Time:
07:00 | 19:00
Category:
Skip to content