Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Гласање на избирачи кои на денот на гласање се на привремена работа или престој во странство

мај 7 - 07:00 | 19:00

ИЗБОРИ ЗА ПРАТЕНИЦИ ВО СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, 2024 година

Детали

Датум:
мај 7
Time:
07:00 | 19:00
Category:

Детали

Датум:
мај 7
Time:
07:00 | 19:00
Category:
Skip to content