Loading Events

« All Events

Гласање на немоќни и болни лица, лица на издржување казна затвор или притвор, внатрешно раселени лица и лица згрижени во вонсемејни установи

април 23

ИЗБОРИ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, 2024 година

Детали

Датум:
април 23
Category:

Детали

Датум:
април 23
Category:
Skip to content