Loading Events

« All Events

Претседателски избори, прв круг

април 24 - 07:00 | 19:00

*рок од 5 часа по завршување на гласањетоДостава на изборен материјал
*рок од 12 часа по завршување на гласањетоДостава на изборен материјал
*рок од 12 часа по завршување на изборитеОбјава на првични резултати добиени по електронски пат
*рок од 24 часа од денот на нивната конечностОбјава на конечни резултати
*рок од 48 часа по прием на приговоротПриговор на постапката за гласање (по завршување на гласањето)
*рок од 48 часа по прием на приговоротПриговор на постапката за сумирање и утврдување на резултатите (по објавување на првичните резултати)
*рок од 72 часа по прием на приговоротРешение по приговор (по прием на приговорот)

ИЗБОРИ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, 2024 година

Детали

Датум:
април 24
Time:
07:00 | 19:00
Category:

Детали

Датум:
април 24
Time:
07:00 | 19:00
Category:
Skip to content