Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Гласање на немоќни и болни лица, лица на издржување казна затвор или притвор, внатрешно раселени лица и лица згрижени во вонсемејни установи

мај 7

ИЗБОРИ ЗА ПРАТЕНИЦИ ВО СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, 2024 година

Детали

Датум:
мај 7
Category:

Детали

Датум:
мај 7
Category:
Skip to content