Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Избирачот кој не е во можност да гласа на гласачкото место (немоќно или болно лице) а сака да гласа за тоа ќе ја извести ОИК

09/10/2021 - 00:00 | 23:59

Детали

Датум:
09/10/2021
Time:
00:00 | 23:59
Category:

Детали

Датум:
09/10/2021
Time:
00:00 | 23:59
Category:
Skip to content