Po ngarkohet Veprimtari

« All Events

  • This veprimtari has passed.

Zgjedhësi që nuk është në gjendje të votojë në qendrën e votimit (person me aftësi të kufizuara ose të sëmurë) dhe dëshiron të votojë do të njoftojë KKZ -në

09/10/2021 - 00:00 | 23:59

Detaje

Data:
09/10/2021
Kohë:
00:00 | 23:59
Category:

Detaje

Data:
09/10/2021
Kohë:
00:00 | 23:59
Category:
Skip to content