Loading Events

« All Events

Извештај со трошоци за приходи и расходи на трансакциска сметка за изборна кампања (втор круг)

мај 26

*рок од 30 дена по објава на конечните резултатиИсплата на трошоци за објавеното платено политичко рекламирање
*рок од 30 дена од затворање на трансакциска сметкаПоднесување на вкупен финансиски извештај со спецификација за приходи и расходи во изборна кампања

ИЗБОРИ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, 2024 година

Детали

Датум:
мај 26
Category:

Детали

Датум:
мај 26
Category:
Skip to content