Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Извештај за платено политичко рекламирање

мај 26

ИЗБОРИ ЗА ПРАТЕНИЦИ ВО СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, 2024 година

*20-тиот ден од настапувањето на предизборниот молкИзвештај за платено политичко рекламирање
*рок од 30 дена по објава на конечните резултатиИсплата на трошоци за објавеното платено политичко рекламирање
*рок од 15 дена од затворање на трансакциска сметкаПоднесување на вкупен финансиски извештај со спецификација за приходи и расходи во изборна кампања

Детали

Датум:
мај 26
Category:

Детали

Датум:
мај 26
Category:
Skip to content