Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Известување за објавување на јавен повик за распишување на изборите

февруари 16

ИЗБОРИ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, 2024 година

Детали

Датум:
февруари 16
Category:

Детали

Датум:
февруари 16
Category:
Skip to content