Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Поднесување на барања за набљудување на изборите, рокот завршува на 13 април, 24:00 часот, сабота

февруари 14 - 00:00 | април 13 - 23:59

ИЗБОРИ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, 2024 година

Детали

Почеток:
февруари 14 - 00:00
Крај:
април 13 - 23:59
Category:

Детали

Почеток:
февруари 14 - 00:00
Крај:
април 13 - 23:59
Category:
Skip to content