Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Радиодифузерите, печатените медиуми и електронските медиуми (интернет портали) се должни да поднесат извештај за рекламниот простор искористен од секој од учесниците во изборната кампања и средствата кои се платени или се побаруваат по таа основа – втор круг

13/11/2021 - 00:00 | 23:59

Детали

Датум:
13/11/2021
Time:
00:00 | 23:59
Category:

Детали

Датум:
13/11/2021
Time:
00:00 | 23:59
Category:
Skip to content