Po ngarkohet Veprimtari

« All Events

Radiodifuzerët, media e shtypura dhe media elektronike (portalet e internetit) janë të obliguar të paraqesin raport për hapësirën reklamuese të shfrytëzuar nga secili prej pjesëmarrësve në fushatën zgjedhore dhe mjetet që janë paguar ose kërkohen në atë bazë – rrethi i dytë

13/11/2021 - 00:00 | 23:59

Detaje

Data:
13/11/2021
Kohë:
00:00 | 23:59
Category:

Detaje

Data:
13/11/2021
Kohë:
00:00 | 23:59
Category:
Skip to content