Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Краен рок за барање за запишување, дополнување или бришење на податоците во изводите на Избирачкиот список

март 18

ИЗБОРИ ЗА ПРАТЕНИЦИ ВО СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, 2024 година

Детали

Датум:
март 18
Category:

Детали

Датум:
март 18
Category:
Skip to content