Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Краен рок за поднесување на барање за запишување, дополнување или бришење на податоците во изводите на Избирачкиот список

март 18

ИЗБОРИ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, 2024 година

Детали

Датум:
март 18
Category:

Детали

Датум:
март 18
Category:
Skip to content