Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Краен рок за пријавување за гласање на изборите на државјаните на РСМ кои се на привремена работа или престој во странство

март 18

ИЗБОРИ ЗА ПРАТЕНИЦИ ВО СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, 2024 година

Детали

Датум:
март 18
Category:

Детали

Датум:
март 18
Category:
Skip to content