Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Лицата со статус внатрешно раселени лица гласаат во колективните домови и прифатните центри каде што се сместени

16/10/2021 - 00:00 | 23:59

Детали

Датум:
16/10/2021
Time:
00:00 | 23:59
Category:

Детали

Датум:
16/10/2021
Time:
00:00 | 23:59
Category:
Skip to content